Service - https://www.nowayweb.nl

Ga naar de inhoud
Unieke werkwijze
NoWay Webdesign hanteert een veilig protocol om uw website te realiseren.
NowayWeb design
Services

Het ontwerpen, maken, publiceren en onderhouden is een taak die bij Noway Webdesign in goede handen is.
Websites worden door NowayWeb design ontworpen in nauwe samenspraak met uw bedrijf. Het is tenslotte uw visitekaartje op het web, uw promotie, uw reclame uiting.

Hoe gaat het in z'n  werk?
Er zijn nogal wat zaken te regelen om een (nieuwe) website te realiseren. Noway Webdesign zal dat voor u op een transparante wijze organiseren.
Sommige zaken kosten geld maar wij regelen dat zodanig dat u de regie houdt (wel zo veilig).
Met uw informatie maakt
Noway Webdesign uw website.

Afhankelijk van het soort bedrijf, uw logo, huiskleur, huisstijl en specifieke wensen zullen wij, met de door u aangeleverde informatie, geheel vrijblijvend een basisontwerp maken waarin alles zo goed mogelijk is verwerkt. Het is van groot belang dat de informatie op de website snel en direct door de bezoeker van uw website gelezen kan worden. Lange 'laadtijd' door te veel en te grote afbeeldingen, te veel tekst, slechte lay-out, moeilijk navigeerbaar en ook slecht leesbaar, zijn fouten die maar al te vaak bij het ontwerp van de website worden gemaakt. Dit beperkt in grote mate of uw potentiƫle klant uw website kan vinden, echt leest en doorklikt naar uw andere pagina's en besluit om met u contact op te nemen.

Na ontvangst van uw informatie is meestal binnen 2 weken het voorlopige (beperkte) ontwerp gereed, waarmee met name de stijl, menu structuur en visualisaties kunnen worden beoordeeld. U kunt de website op een "geheim" adres vinden om het ontwerp zelf op internet te beoordelen. Op basis daarvan en uw commentaar natuurlijk beslist u of u definitief met ons in zee wilt gaan.
Kortom  een veilige manier van zaken doen.
Noway Webdesign zal er binnen de mogelijkheden alles aan doen om ook uw website tot een succes te maken.

Wij passen vier puzzelstukjes in elkaar: Ontwerp, Evaluatie, Opdracht en Onderhoud.
Hiermee wordt uw website naar uw tevredenheid gerealiseerd en onderhouden.


ONTWERP   
Na overleg omtrent inhoud en stijl wordt door Nowayweb een concept website ontworpen, waarbij gebruik gemaakt wordt van door u ter beschikking gestelde content (foto's, filmpjes, en tekst) en eigen content van Nowayweb.
  Onderhoud   
Conform afspraak wordt de website onderhouden tegen een vastgesteld tarief. Dit betreft zowel uitbreiding in pagina's, in functionaliteit en wijzigingen. Onderhoud  

Evaluatie   
Concept website wordt ter beoordeling "verborgen" op het web gepubliceerd. Uw op- en aanmerkingen en aanvullingen zullen worden verwerkt in het definitieve ontwerp dat wederom ter beoordeling wordt gepubliceerd.


Opdracht
Na wederzijds accoord wordt een prijsafspraak gemaakt en geeft u opdracht aan Nowayweb om de website te completeren en op uw domeinnaam te publiceren.
Welke specifieke zaken moeten worden aangepakt?
Een aantal belangrijke elementen worden standaard opgenomen in uw website: Bedrijfslogo, Contactgegevens, Banners en Headers, Bezoekersteller, Afbeeldingen, Video's, Link's en Contactformulier. Ook Optimalisatie van de website om beter vindbaar te zijn op het internet is belangrijk.

Bedrijfslogo
Heeft u een logo beschikbaar dan zal dat ook op uw website een prominente plaats krijgen. Het is tenslotte uw beeldmerk.
Is een logo niet beschikbaar dan is Nowayweb in staat om een bedrijfslogo te ontwerpen.

Contactgegevens
Contactgegevens zijn uw bedrijfsnaam, adres, telefoon, e-mail adres en mogelijke social media accounts (Facebook, Linkedin en meer).
Deze contactgegevens komen bij voorkeur op elke pagina terug, net als uw logo. Optioneel kunnen KvK nummer, bank account en BTW nummer worden vermeld.

Banners en headers
Door  het aanbrengen van accenten, aandachttrekkers, kan bereikt worden dat de aandacht van de bezoeker van uw website gevestigd wordt op precies datgene wat u belangrijk acht.
Een banner is daarvan een voorbeeld.

Bezoekersteller
Een bezoekersteller houdt automatisch het aantal bezoekers bij, hoe men bij uw website is terecht gekomen en nog veel meer.
Dit geeft u dus inzicht of de website gevonden/bezocht wordt; wel zo belangrijk....

Afbeeldingen en Video's
Afbeeldingen en video's is verschillende vormen en maten maken, mits verstandig gebruikt, uw website dynamischer en aantrekkelijk om te lezen. Of het nu foto's, grafieken of tabellen zijn, het verlevendigt uw website en draagt bij aan de informatieoverdracht.
De grootte van de afbeeldingen is afgestemd op uw website zodat het niet tientallen seconden duurt voor een plaatje of video zichtbaar is. Ook daar zorgen wij voor, uw website moet snel laden om de aandacht van de bezoeker vast te houden.

Link's
Het opnemen van een 'link' naar andere websites is aantrekkelijk maar zeker ook zinvol om zo een netwerk te bouwen. Links van en naar uw social media (o.a. Facebook, Linkedin, Twitter) bijvoorbeeld zijn bijna verplicht tegenwoordig. U geeft aan naar wie of wat en wij verzorgen dat in het ontwerp van de website.

Contactformulier
Door een contactformulier op de website op te nemen geeft u uw bezoekers de mogelijkheid op een eenvoudige manier hun contactgegevens op te geven en vragen aan u te stellen. De respons op het contactformulier komt automatisch in uw mailbox terecht terwijl de invuller een bevestiging krijgt.

SEO
De term SEO staat voor 'Search Engine Optimization', in gewoon Nederlands 'zoekmachine optimalisatie'. SEO is een verzameling van technieken, die zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing.
Uw Website is onze zorg
Bij Nowayweb is uw website in goede handen. Neem contact op om de unieke werkwijze van Nowayweb te ervaren.
Wij staan klaar om ook uw bedrijf, organisatie, vereniging op internet te lanceren.

NoWayWeb
Steenvoordelaan 170
2284EB Rijswijk

+31 615028850
info@nowayweb.nl
Webdesign ook voor uw bedrijf
Terug naar de inhoud